ELAZIĞ / PALU - Yavuz Selim İlkokulu

Yavuz Selim İlkokulu

.
Adres
NUMUNE MAH. ALİ RIZA SEPTİOĞLU BUL. YAVUZ SELİM İLKOKULU BLOK NO 14 İÇ KAPI NO 1 PALU / ELAZIĞ
Vizyon
Okulumuzun tercih edilen bir okul olma yarışı içerisinde;sorumluluk duygusuna sahip,değişime açık, kendine güveni tam,saygılı ve çevresiyle kolaylıkla iletişim kurabilen, çevrenin olumlu yönde gelişimine etki eden , kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen nesillerin yetiştiği; bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve ve bir üst öğrenime hazırlandığı dünü, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin işbirliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede "Model Okul" olmaktadır.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin Temel amaçları doğrultusunda, öğrencilerin bireysel farklılıklarını, göz önüne alarak,kendine güvenen,çevresine saygılı, dürüst, milli değerlere bağlı,özgür düşünebilen, eğitim sürecinde katılımcı, belli bir amacı olan ve geleceğe güvenle bakan bireyler olarak yetiştirilmesini sağlamaktır.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
ulaşım sıkıntısı yaşanmamaktadır
Numune Mah. Cumhuriyet Cad. 23500 Palu ELAZIĞ
okulumuz ilçenin merkezinde bulunmaktadır.